Al ruim 50 jaar worden er in “Nieuw Hydepark” in Doorn vakantieweken georganiseerd voor mensen uit Friesland met een lichamelijke beperking, dan wel mensen die zorg nodig hebben.

Dit jaar is deze vakantie in de week van 2 t/m 9 november 2019.

Het gaat dus om mensen met een lichamelijke beperking, die de mogelijkheid wordt geboden om een week met vakantie te gaan in een Friese sfeer. Ook gaan vaak gasten mee om het thuisfront een week te ontlasten van de zorg voor de huisgenoot. Het huis heeft nu meer tweepersoons kamers beschikbaar, daarom kunnen nu ook echtparen mee, waarvan één van beide hulp nodig heeft.

In die week kunnen plm. 40 gasten mee, die door een team van help(st)ers worden begeleid, waaronder verpleegkundigen. Ook gaat een predikant mee. Op de avonden wordt er een recreatieprogramma aangeboden. De kosten voor een week bedragen
€ 760,- per persoon.

 

Hebt u belangstelling voor deze vakantieweek dan kunt u zich via de diaconie aanmelden, daar is ook het adres van de werkgroep bekend. Zij beschikken over een informatiefolder, zodat u een indruk van deze week kunt krijgen. De aanmelding dient voor 15 juli binnen zijn.

Namens de diaconie kunt u contact opnemen met:

Sytske Sybrandy

Telefoonnr: 532763 of 06-22042653