Protestantse Gemeente IJlst, Eehof

Eehof

De Eehof, het kerkelijk centrum van de Mauritiuskerk, is na een grondige renovatie in 2014 volledig vernieuwd. Het resultaat mag er zijn: een grote zaal met bar/keuken, eigentijdse vergaderruimtes, ruimte voor de jeugd op de etage en passende toiletvoorzieningen op de begane grond.
Voor de laatste verbouwing, ruim dertig jaar geleden, diende het pand als kosterswoning. Na de pensionering van het toenmalige kostersechtpaar werd de woning verbouwd tot kerkelijk centrum de Eehof.
Nu, ruim dertig jaar later, staat er een modern en bijzonder aantrekkelijk kerkelijk centrum met een directe verbinding naar de kerkzaal en bedoeld als gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud binnen en buiten de kerkgemeenschap. Het gebouw is sfeervol ingericht onder andere in de kleuren grijs, antraciet en rood.

De geheel vernieuwde Eehof is nu multifunctioneel en geschikt voor allerlei activiteiten: zoals vergaderingen, cursussen, filmhuis, besloten familie bijeenkomsten, repetitie ruimte enzovoort.

Voor meer informatie zie tabblad: Tarieven verhuur