Protestantse Gemeente IJlst, Eehof

Ontmoetings- en Cultureel Centrum de Eehof

De Eehof is meer dan een zalencentrum met barruimte en een mooie tuin (voor buitenactiviteiten) naast de Mauritiuskerk in IJlst.

Als gebouw voor het kerkelijk- en clubwerk alsmede vergaderingen staat het ontmoetingscentrum centraal in de samenleving, zowel voor kerkelijke als niet kerkelijke activiteiten. Er is doorgaans van alles te doen, van klein tot groot, op gebied van ontmoeting, muziek en samenzijn.

Veelal zijn er ook combinatiemogelijkheden met de kerkzaal (orgel en piano) voor grote uitvoeringen op muzikaal of ander gebied.

Ontmoetingscentrum  Eehof  heeft zaalruimten beschikbaar, variërend van 8 tot 80 personen.

Het gebruik van consumpties en catering bij mogelijke bijeenkomsten kan eveneens vanuit het ontmoetingscentrum Eehof worden georganiseerd. Klik hier voor  verhuurtarieven en consumptieprijzen.

Informeer naar de mogelijkheden voor de huur en gebruik bij onze coördinator, mevrouw Matty Joustra, tel. 06-57 80 88 57  en /of 0515-53 14 38  alsmede e-mail; eehof@pg-ijlst.nl

Aanvullende voorwaarden voor verhuur en gebruik zaalruimten kunt u op aanvraag toegezonden krijgen.