Hallo lezer,

 

Wat leuk dat je op deze pagina komt kijken!
Je zit nu op de pagina van de Jeugdraad en je wilt vast weten wat we doen en wie we zijn.
De Jeugdraad is er voor alle jongeren die graag leuke dingen willen doen in verbinding met de kerk, je geloof.  Deze combinatie houdt simpel gezegd in dat we activiteiten organiseren die niet alleen leuk zijn, maar waar we ook andere mensen mee helpen, goede doelen steunen en iets van kunnen leren.

Zo hebben we elk jaar onze Carwash bij de Poiesz, iedereen kan hier zijn/haar auto, fiets, trekker, rollator en dergelijke laten wassen. De opbrengst gaat dan naar een goed doel, zoals SOS kinderdorpen. De beloning is natuurlijk lekker met water spelen en daarna patat en fris bij de Eehof.
In 2020 hebben we in plaats hiervan Zonnebloemen met elkaar geplukt en verkocht op de markt op het Frisia plein, een overweldigend succes, de zonnebloemen waren in no time uitverkocht! Dat liet de patat extra goed smaken 😊.
Andere activiteiten zijn: Nacht zonder dak, bouw je eigen hut van karton en ervaar wat het is om dakloos te zijn en ga op bezoek bij een daklozen centrum waar eten, warmte en een praatje geserveerd worden. Verder hebben we een escape room gehad (ken jij de bijbel een beetje?), doen we wel eens een quiz en staat ook een Karaoke avond op de wensenlijst.

 

Wie zitten er in de jeugdraad: Dussie Hofstra, Rinze Jilles Nauta, Marco Verkaik, Marja de Vries en Jouke Wijnja.

 

Contact: mjverkaik@hotmail.com / 0624109419

 

Voor de jeugd is er ook kinderviering, hierover kun je alles lezen door op deze link te klikken.

 

Jaarplanning: in het kerkblad komt altijd een berichtje wanneer we weer een activiteit hebben en als je al in een groepsapp van de kerk zit laten we het daar ook in weten.