Hallo allemaal,

Wat leuk dat jullie op onze pagina komen kijken.

Op deze pagina houden we jullie op de hoogte van de activiteiten van de kinderviering. Wil je weten wie wij zijn en wat wij doen? Lees dan gauw hier verder!

Groetjes,
Anke Zijsling, Jenny Veenstra, Maaike de Vries, Marja de Vries, Rikst Nynke Verkaik, Tryntsje Hemstra en Ulkje van der Wal (ontbreekt op de foto)

23 mei Pinksteren

Komende zondag is het Pinksteren.  We willen jullie vragen een foto te sturen die bij “in vuur en vlam past”.

Dat mag letterlijk zoals een vuurtje (doe  dit met behulp van een volwassene,  we willen geen ongelukken) of figuurlijk dus dat je heel erg blij bent.
De foto’s worden zondag getoond in de dienst.
We zijn benieuwd naar jullie inzendingen!

Veel succes!

Het verhaal van Pinksteren kun je hier beluisteren.

13 mei Hemelvaartsdag

Vandaag is het Hemelvaart.  Ken jij het verhaal dat bij vandaag hoort? Luister maar eens naar de podcast. Ik wens jullie namens de leiding van de kinderviering een heel fijn weekend.

Zondag 18 april

Het verhaal van Jezus en zijn leerlingen gaat ook naar Pasen verder. Wat weten jullie allemaal over de gebeurtenissen na Pasen?
Pak er maar eens een bijbel bij en sla deze open bij Johannes 21. (Misschien wil papa of mama wel even helpen met zoeken). In dit hoofdstuk staat het verhaal van deze week. Ook via onderstaande link te beluisteren. Dit is het laatste verhaal wat Johannes heeft geschreven.
Maar de bijbel is nog niet uit. Er staan nog veel meer verhalen in. Deze verhalen gaan over de leerlingen van Jezus nadat hij naar de hemel ging.
Vroeger gebruikte men een veer als pen. Zo kun je er zelf één maken: doop de veer met de punt (de kant zonder veertjes) een tijdje in warm water. Knip vervolgens de punt schuin af. Nu kun je schrijven met de veer door hem in inkt te dopen.
Vouw een A4’tje dubbel tot een boekje. Over welk verhaal van Jezus zou jij een boek(je) willen schrijven? Ontwerp een voorkant en schrijf het verhaal. Je kunt er ook voor kiezen om er een prentenboek of stripverhaal van te maken.
Ik ben benieuwd. Veel succes
Elke zondag kunnen de kinderen het verhaal van die week beluisteren via een zgn. Podcast. De podcast voor komende zondag komt uiterlijk zaterdagavond online. Je vindt hem dan zondag door op deze link te klikken. Veel luisterplezier!