Kerstverhaal voor kinderen

HELP

Help, de kinderviering loopt leeg!

Hoi jongens, meisjes en ouders.

Er is momenteel geen kinderviering in de kerk. Wij als leiding zijn aan het brainstormen over hoe nu verder met de kinderviering. We hebben mooie projecten met elkaar gedaan, alleen bij het laatste project was de opkomst minimaal tot nul. Dat viel ons wel een beetje tegen, temeer wij er veel tijd en energie in hadden gestoken. We hebben een mooi feestje gehad en daarna zagen we de kinderen niet meer terugkomen in de kerk, op een paar trouwe kinderen na.

Daarom nu even een time out. Mocht je nu op zondag toch in de kerk willen komen met kinderen voor de kinderviering, doe ons dan voor de vrijdag er voor even een berichtje via de telefoon  (0636042932), dan zorgen wij dat er kinderviering is. Natuurlijk hebben we in juli nog de overstapdienst van groep 8 maar tot de zomervakantie doen we kinderviering op aanvraag.

Tot gauw!

De leiding van de kinderviering.

 

Hallo allemaal,

Wat leuk dat jullie op onze pagina komen kijken.

Op deze pagina houden we jullie op de hoogte van de activiteiten van de kinderviering. Wil je weten wie wij zijn en wat wij doen? Lees dan gauw hier verder!

Groetjes,
Anke Zijsling, Jenny Veenstra, Maaike de Vries, Marja de Vries, Rikst Nynke Verkaik, Tryntsje Hemstra en Ulkje van der Wal (ontbreekt op de foto)