Hallo allemaal,

Wat leuk dat jullie op onze pagina komen kijken.

Op deze pagina houden we jullie op de hoogte van de activiteiten van de kinderviering. Wil je weten wie wij zijn en wat wij doen? Lees dan gauw hier verder!

Groetjes,
Anke Zijsling, Jenny Veenstra, Maaike de Vries, Marja de Vries, Rikst Nynke Verkaik, Tryntsje Hemstra en Ulkje van der Wal (ontbreekt op de foto)

 

 

 

Zondag 18 april

Het verhaal van Jezus en zijn leerlingen gaat ook naar Pasen verder. Wat weten jullie allemaal over de gebeurtenissen na Pasen?
Pak er maar eens een bijbel bij en sla deze open bij Johannes 21. (Misschien wil papa of mama wel even helpen met zoeken). In dit hoofdstuk staat het verhaal van deze week. Ook via onderstaande link te beluisteren. Dit is het laatste verhaal wat Johannes heeft geschreven.
Maar de bijbel is nog niet uit. Er staan nog veel meer verhalen in. Deze verhalen gaan over de leerlingen van Jezus nadat hij naar de hemel ging.
Elke zondag kunnen de kinderen het verhaal van die week beluisteren via een zgn. Podcast. De podcast voor komende zondag komt uiterlijk zaterdagavond online. Je vindt hem dan zondag door op deze link te klikken. Veel luisterplezier!