foto-dusieDs. Dussie Hofstra

Sinds 1992 ben ik predikant en vanaf 2010 werkzaam in IJlst. Het geloof is voor mij getroffen zijn door verwondering, verrast door vreugde. Jezus Christus is het brandpunt van die vreugde. Ik besef altijd weer met opluchting dat de kerk van Christus is en niet van ons. En ik geniet van het predikantschap. Elke dag is anders, met veel ontmoetingen met heel verschillende mensen.
Het geeft mij rust om te weten dat ik niet overal antwoord op hoef te hebben. En dat God met ieder mens zijn of haar eigen weg gaat. Diep in me heb ik de overtuiging dat er hoop is omdat God ons dat beloofd heeft. God is met ons, niet als een makkelijke oplossing voor al onze problemen en vragen, maar als de Aanwezigheid die alles te boven gaat. Iemand aan wie je je kunt toevertrouwen.
In mijn werk vind ik het fijn om mensen te ontmoeten, om samen de kerkdienst te vieren, om in de Bijbel te duiken, om elkaar te ontmoeten in gespreksgroepen, om levensverhalen te delen, te bidden en te lachen, om met jongeren in gesprek te zijn en om samen met hen filmpjes, muziek, schilderijen en andere dingen te maken voor de kerkdienst.
Thuis ben ik blij met mijn man Ype Bekker, met wie ik graag wandelingen maak. Familie en vrienden zijn mij dierbaar. Ik houd van de natuur,  muziek en lezen.

Wil je eens verder praten over wat jou bezig houdt, wat je verdriet geeft of waar je vragen bij hebt, of wil je meer weten over het geloof of een afspraak maken omdat je bijvoorbeeld gaat trouwen of een kindje wilt laten dopen, neem dan gerust contact op.

Dussie Hofstra
Stadslaan 18
8651 AD IJlst
Tel. 0515531292
Mail: predikant@pg-ijlst.nl

Facebook Dussie Hofstra