Jeugdwerk Protestantse Gemeente IJlst, Veertigdagentijd

Veertigdagenproject van de Kinderviering

Zondag 28 februari, tweede zondag van de Veertigdagentijd.

Hallo iedereen! De 1e 7 stappen zijn gezet, en ook de 1e buiten opdracht is uitgevoerd. Er kwamen hele mooie foto’s voorbij gister in de dienst!👍🏼
Deze week de 2e buiten-opdracht: Ga lekker naar buiten, op zoek naar heuvels; hoeveel tel jij?? Ga er eens bovenop staan😄
Aangezien wij niet in een heuvelachtig gebied wonen, kan dit best lastig worden, maar het is vakantie misschien zijn jullie wel in een gebied met heuvels,( duingebied, heuvels in de bossen) maar ook in IJlst kun je denken aan vluchtheuvels, heuvel speeltuin en anders wees creatief en zoek het op een ander manier hogerop bv houtblokken, boomstammen of maak een zandheuvel.
Laat je fantasie en creativiteit zien en laat je moeder of vader een leuke gekke foto maken op jouw “heuvel”
Succes en doen jullie allemaal mee??
Je kunt je foto’s tot zaterdag 14.00 uur in onze app zetten en vertel erbij wat je voelt en ziet als je het hogerop zoekt, dan kan dominee Dussie deze verwerken in de dienst van zondag 28 februari!!
KIJK JE MEE??? 👀

De opdracht voor zondag 28 februari vind je hier. Print hem uit en ga ermee aan de slag. Veel plezier!

Elke zondag kunnen de kinderen het verhaal van die week beluisteren via een zgn. Podcast. De podcast voor deze week komt komende zaterdagavond online. Je vindt hem dan zondag door op deze link te klikken. Veel luisterplezier en tot volgende week.

Zondag 21 februari, eerste zondag van de Veertigdagentijd.

Afgelopen woensdag begon de Veertigdagentijd. Voor ons als kinderviering, de start van een nieuw project. Elke week krijg je op maandag een leuke (buiten) opdracht voor de week die komen gaat. Doe mee en zet een foto van jouw/jullie activiteit in onze groepsapp. Doe dit vóór zaterdagmiddag. Dan heeft dominee Dussie nog tijd om ze toe te voegen aan de dienst van die zondag.

De opdracht voor zondag 21 februari vind je hier. Print hem uit en ga ermee aan de slag. Veel plezier!

Elke zondag kunnen de kinderen het verhaal van die week beluisteren via een zgn. Podcast. De podcast voor deze week vind je door op deze link te klikken. Veel luisterplezier en tot volgende week.